Ayd och Mindler inleder samarbete för att bryta stigmatiserade hälsobesvär hos män

Ayd, den digitala vårdplattformen för manlig hälsa, har ingått ett samarbete med Mindler, Sveriges största digitala psykologmottagning. Samarbetet syftar till att ge Ayds användare tillgång till psykologer via Mindlers digitala plattform.

Ayd, den digitala vårdplattformen för manlig hälsa, har ingått ett  samarbete med Mindler, Sveriges största digitala psykologmottagning. Samarbetet syftar till att ge Ayds användare tillgång till psykologer via Mindlers digitala plattform.

Många män kämpar med manliga besvär som impotens och håravfall, vilket är en tråkig men vanlig verklighet för både unga och äldre. Hela 50% av alla män över 40 år upplever någon grad av impotens, och samma gäller för manligt håravfall. Tyvärr har dessa fysiska åkommor ofta stigma kring sig, vilket såväl kan leda till eller bero på psykisk ohälsa.


Samarbetet mellan Ayd och Mindler är ett naturligt steg för att Ayd ska ge bästa möjliga hjälp till sina användare. Personer som lider av manliga besvär och där medicinering inte är tillräckligt för att lösa problemen, kan nu få hjälp med sin psykiska hälsa via Mindlers plattform. Där kan de få stöd av psykologer och övningar i Mindlers app.

“Vi är glada över samarbetet med Mindler för att erbjuda psykologhjälp till män som kämpar med besvär kopplade till psykisk ohälsa. Samarbetet ger Ayds användare bättre hjälp och enkel tillgång till högkvalitativ samtalsterapi från Mindler.”
säger Gustav Kinde, marknadschef på Ayd.

Samarbetet är ett viktigt steg framåt för att ge män den hjälp de behöver för att förbättra sin självkänsla och hälsa.


Om Ayd: 

Ayd AB är en digital vårdplattform som erbjuder läkarbedömning och personlig behandlingsplan för män med stigmatiserade besvär såsom erektionsbesvär, akne och håravfall.


Om Mindler: 

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning, som erbjuder videosamtal med legitimerade psykologer samt iKBT-program via Mindlers app. Mindler är en del av primärvården vilket innebär att ett samtal med en psykolog kostar som ett vanligt vårdbesök.


Kontaktinformation: 

Ayd AB
Anckargripsgatan 3
211 19 Malmö
0763906505
gustav@ayd.se


Mindler AB
Hovslagargatan 3
111 48 Stockholm
victor.salomonsson@mindler.se


Medicinska källor: